Telefonisch Adviseur Loondienst

Wat ga jij doen?

 

Als zakelijk adviseur bij Paperchaser benader je zakelijke klanten in opdracht van Ziggo. Wij voorzien je van de leads en een iPad en zorgen ervoor dat je over alle kennis en kunde beschikt om voor Ziggo Zakelijk op pad te gaan en zakelijke klanten het beste advies te geven over hun internet- en televisiepakket. Na een intensief inwerktraject ga je zelf klanten benaderen met als doel jou prospect te helpen met het maken van de juiste keuzes in deze sterk concurrerende en dynamische markt. We zorgen ervoor dat je genoeg training krijgt zodat je sterk in je schoenen staat en klaar bent voor de zakelijke wereld.

Voor welk bedrijf ga je dat doen?

 

Paperchaser is opgericht door twee enthousiaste ondernemers (Karan Somai en Pieter Reitsma). Beide oprichters hebben eerder succesvolle bedrijven opgezet, zowel met elkaar als afzonderlijk van elkaar. Doordat deze heren de krachten zijn gaan bundelen is het beste salesplatform van Nederland ontstaan. Paperchaser koppelt de mooiste adverteerders aan de beste sales professionals doormiddel van slimme geavanceerde software. Met unieke proposities voor de klant en de royale vergoedingen voor de partners maken zij het verschil.

Wij creëren, identificeren en verzilveren sales kansen voor bedrijven die opereren op sterk concurrende markten. Wat bij ons begint met datacollectie en -analyse, ronden we af met duurzame deals. Dat doen we met de inzet van slimme technologie, enthousiaste sales professionals, gezond verstand en een neus voor business. Van data tot duurzame deals. Dáár ligt onze focus.

Als jij…

Gedreven bent om aan de slag te gaan nadat je dit hebt gelezen...

Een goede mindset hebt...

Wil werken aan je communicatieve vaardigheden...

Een vlotte babbel hebt…

Mensen kunt overtuigen…

Dan bieden wij jou

Goede vergoedingen

Bonussen per gemaakte sale

Interne trainingen en opleidingen die je verder gaan helpen in je leven

Mooie opdrachtgevers met unieke proposities

Toffe borrels en uitjes met collega’s

Geïnteresseerd?