Over Ons

Wie zijn wij en wat doen wij?

Paper Chaser is opgericht door twee enthousiaste ondernemers (Karan Somai en Pieter Reitsma). Beide oprichters hebben eerder succesvolle bedrijven opgezet zowel met elkaar als afzonderlijk van elkaar. Doordat deze heren de krachten zijn gaan bundelen is het beste salesplatform van Nederland ontstaan. Paper Chaser koppelt de mooiste adverteerders aan de beste sales professionals doormiddel van slimme geavanceerde software. Met unieke proposities voor de klant en de royale vergoedingen voor de partners maken zij het verschil.

As managing owners zijn we nauw betrokken bij zowel de strategische als operationele marketing- en salesprocessen. We delen een dynamische achtergrond in sales- en shared service-operaties in de energie- en telecomsector. We dagen elkaar uit op technologische innovatie en salesoptimalisatie. En alle 4 omarmen we die typisch Rotterdamse ‘make it happen-mentaliteit’, die we hebben geïmplementeerd in ons sales- en klantcontactcenter. We houden van korte lijnen en heldere resultaten.

Wij creëren, identificeren en verzilveren sales kansen voor bedrijven die opereren op sterk concurrende markten. Wat bij ons begint met datacollectie en -analyse, ronden we af met duurzame deals. Dat doen we met de inzet van slimme technologie, enthousiaste sales professionals, gezond verstand en een neus voor business. Van data tot duurzame deals. Dáár ligt onze focus.

Waarom werken bij Paper Chaser?

Interne trainingen & opleidingen

Mooie opdrachtgevers

Vergoedingen tot wel €500 per deal

Gezellige uitjes met collega's

De scherpste proposities