Telefonisch Adviseur Loondienst

Wat ga jij doen?

 

Als telefonisch adviseur bij Paper Chaser benader je zowel consumenten als bedrijven in opdracht van verschillende leveranciers. De gekwalificeerde leads waarop je gaat bellen worden aangeboden in ons unieke salesplatform waar jij overal ter wereld op kunt inloggen. Na een intensief inwerktraject ga je zelf klanten benaderen met als doel jou prospect te helpen met het maken van de juiste keuzes in deze sterk concurrerende en dynamische markten. Door goed te luisteren achterhaal je wat je prospect nodig heeft en op basis van die informatie doe je een passende aanbieding.

 

Als je al ervaring hebt in de energie/telecom markt is dat absoluut handig, maar geen vereiste. Bij Paper Chaser lopen net zoveel mensen over de vloer die een hele andere achtergrond hebben. Onze trainers zorgen ervoor dat jij pas aan de slag gaat zodra je alle materie onder de knie hebt!

Voor welk bedrijf ga je dat doen?

 

Paperchaser is opgericht door twee enthousiaste ondernemers Karan Somai en Pieter Reitsma. Beide oprichters hebben eerder succesvolle bedrijven opgezet, zowel met elkaar als afzonderlijk van elkaar. Doordat deze heren de krachten zijn gaan bundelen is het beste salesplatform van Nederland ontstaan. Paperchaser koppelt de mooiste adverteerders aan de beste sales professionals doormiddel van slimme geavanceerde software. Met unieke proposities voor de klant en de royale vergoedingen voor de partners maken zij het verschil.

 

Wij creëren, identificeren en verzilveren sales kansen voor bedrijven die opereren op sterk concurrende markten. Wat bij ons begint met datacollectie en -analyse, ronden we af met duurzame deals. Dat doen we met de inzet van slimme technologie, enthousiaste sales professionals, gezond verstand en een neus voor business. Van data tot duurzame deals. Dáár ligt onze focus.

Als jij…

Gedreven bent om aan de slag te gaan nadat je dit hebt gelezen...

Een goede mindset hebt...

Wil werken aan je communicatieve vaardigheden...

Een vlotte babbel hebt…

Mensen kunt overtuigen…

Dan bieden wij jou

De hoogste vergoedingen van Nederland

Fulltime werk beschikbaar

Interne trainingen en opleidingen die je verder gaan helpen in je leven

Mooie opdrachtgevers met unieke proposities

De mogelijkheid te werken aan jezelf en je portemonnee

Geïnteresseerd?